Lustrumevent ‘De Digitale Toekomst’ op 12 oktober

JANN bestaat dit jaar 10 jaar. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! We organiseren op vrijdag 12 oktober in Groningen een event met als thema ‘De Digitale Toekomst’. En die is dichterbij dan je denkt: nieuwe regels voor de verwerking van persoonsgegevens door bedrijven en overheden, criminelen die jacht maken op online data, en blockchain. Inschrijven doe je hier! Lees snel verder voor meer info.

De eerste spreker van het lustrum is Jelle van Haaster, Researcher Cyber bij het Ministerie van Defensie en verkozen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018 door FUTUR. Erwin van der Maesen de Sombreff zal als tweede spreker vertellen over de toepassingen van blockchain bij het digitaliseren van het kindpakket in de gemeente Zuidhorn. Na het serieuze gedeelte is er voor iedereen een warme hap en houden we een JANN-pubquiz. Verdiep je alvast in het lokale nieuws en regionale eigenaardigheden, want daar zouden weleens vragen over kunnen komen ;). Voor de winnaars is er natuurlijk een prijs!

De tijden:
15:00 – inloop
15:15 – start programma
21:00 – einde pubquiz

Na de pubquiz is er uiteraard gelegenheid om samen met de andere JANN’ers een borrel te drinken.

De kosten voor het event zijn € 15 en opgeven doe je hier. Wees er op tijd bij, want vol = vol!