Programma lustrumevent compleet!

Op het JANN-lustrumevent komt naast Jelle van Haaster – researcher cyber bij het Ministerie van Defensie en Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018 – Erwin van der Maesen de Sombreff vertellen over de toepassingen van blockchain bij het digitaliseren van het kindpakket in de gemeente Zuidhorn. Nog niet inschreven? Doe het nu hier!

Op vrijdag 12 oktober viert JANN in het Heerenhuis in Groningen haar 10-jarig bestaan met een event met als thema ‘De Digitale Toekomst’. De eerste spreker is Jelle van Haaster, Researcher Cyber bij het Ministerie van Defensie en verkozen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018. Jelle gaat ons meenemen in de wereld van de cyberoperations en natuurlijk vertellen over zijn ervaringen als jonge ambtenaar. Jelle bezit skills op het gebied van ICT, maar is ook creatief en zorgt voor verrassingen binnen de overheid. Kortom: een jonge ambtenaar met impact!

De tweede spreker is Erwin van der Maesen de Sombreff. Erwin is hoofd Ruimte en Welzijn bij de gemeente Zuidhorn en betrokken bij de digitalisering van het kindpakket. Daarbij maakt hij gebruik van de toepassingen van blockchain. Erwin zal vertellen over zijn ervaringen met blockchain en hoe dit gebruikt kan worden om overheden in de toekomst digitaler in te richten. Ook gaat hij in op de effecten van blockchain op een onderwerp als digitale identiteit. Wil je alvast meer weten over blockchain en het werk van Erwin? Check de volgende filmpjes:

Na het serieuze gedeelte staat er een warme maaltijd voor iedereen klaar. Daarna is het tijd de opgedane kennis te testen in een heuse JANN lustrum pubquiz! Ten slotte is er nog volop gelegenheid voor een gezellig drankje.

De tijden van het programma:
15:00 – inloop
15:15 – start programma
21:00 – einde pubquiz

Nog niet ingeschreven voor het lustrum? Doe het snel hier!