29 mei 2019: JANN werkbezoek @ Waterschap Noorderzijlvest

Schoon water en droge voeten: dat hebben we te danken aan het waterschap. Ben jij benieuwd hoe het eraan toe gaat bij zo’n organisatie? Geef je dan hier op voor het werkbezoek van JANN aan Waterschap Noorderzijlvest in Groningen op woensdagmiddag 29 mei! Lees snel verder voor meer informatie.

Op woensdagmiddag 29 mei neemt JANN je mee naar Waterschap Noorderzijlvest in Groningen, dat zorgt voor veilig en duurzaam waterbeheer in Noord- en West-Groningen, Noordwest-Drenthe en het Lauwersmeer. Tijdens deze interactieve middag maken we kennis met de taken en actuele projecten van het waterschap en delen we ervaringen met elkaar. We sluiten ons bezoek we af met een hapje en drankje.

Ben jij nieuwsgierig naar wat er nu eigenlijk is gebeurd met jouw stem tijdens de waterschapsverkiezingen eind maart? Pak je kans, en geef je op via deze link.

Overzicht van het programma:
Inloop: 12:45
Start: 13:00
Einde: 17:00 incl. hapje/drankje

Locatie:
Stedumermaar 1, 9735 AC Groningen

Tot 29 mei!