[UPDATE = VOL] Workshop Deep Democracy op 26 november in Groningen

Op 26 november van 15:00 tot 17:00 vindt de workshop ‘Deep Democracy light’ plaats in het provinciehuis te Groningen! In deze workshop leren we van Brigitte Niemeijer en Carmen Kral aan de hand van een concrete en eenvoudige casus de beginselen van Deep Democracy!

Beste JANN’ers,

Jullie hebben je massaal aangemeld voor de workshop Deep Democracy! Hiervoor dank! Dit betekent echter dat wij op dit moment vol zitten.

Wanneer je toch heel graag wilt meedoen, hebben wij een reservelijst gemaakt. Mocht iemand zich afmelden, zullen wij je een berichtje sturen.

Meld je aan voor de reservelijst via jannbestuur@gmail.com.

Hoe kom je tijdens een vergadering tot concrete punten? In deze workshop leren we van Brigitte Niemeijer en Carmen Kral aan de hand van een concrete en eenvoudige casus, de beginselen van Deep Democracy. Stel dat je een afdelingsexcursie wilt gaan organiseren, hoe zorg je dan dat tegenstellingen en botsende meningen niet de boventoon gaan voeren?

Het werken in een overheidsorganisatie bestaat veelal uit het nemen van beslissingen, van klein tot groot. De manier waarop een besluit tot stand komt is niet altijd effectief, waardoor we gaan zuchten en de motivatie ver te zoeken is. Deep Democracy is een dialoog- en vergadervorm die de onderstroom in groepen zichtbaar en werkbaar maakt.

Datum: 26 november 2019
Tijd:
15:00-17:00u (inloop : 14:45)
Locatie: Provinciehuis Groningen, Martinikerkhof 12, 9712 JG Groningen
Kosten: gratis

Geef je hier (gratis!) op!