Vacature bestuurslid

Ben jij het nieuwe gezicht van de jonge ambtenaren uit Noord-Nederland? Dit is je kans! JANN zoekt denkers en doeners voor het bestuur. Solliciteer voor 21 oktober via jannbestuur@gmail.com. Lees verder voor meer informatie.

Wat is JANN?
JANN is sinds 2008 hét netwerk voor jonge ambtenaren t/m 35 jaar in Noord-Nederland. JANN brengt jonge ambtenaren uit Friesland, Groningen en Drenthe met elkaar in contact door interessante activiteiten te organiseren. We bieden een breed netwerk met kennis, inspiratie en leuke nieuwe contacten. Jonge ambtenaren van alle overheidsinstanties in Noord-Nederland zijn van harte welkom. Het lidmaatschap is gratis.

Wat ga je doen?

  • Activiteiten bedenken en organiseren
  • Netwerken bij jongerenactiviteiten in het Noorden
  • Het JANN-netwerk promoten
  • Acquisitie, relatiebeheer en sponsorwerven

Hoeveel tijd?
JANN organiseert ongeveer 4x per jaar een activiteit. Ook doen we mee aan bovenlokale activiteiten, zoals de Jonge Ambtenarendag. We vergaderen om de week. Verder hebben we af en toe overleggen met andere jong-organisaties, overheden of sponsoren. De gemiddelde tijdsbelasting is 2-4 uur per week.

Wie zoeken we?

  • Een jonge ambtenaar (t/m 35 jaar)
  • Werkzaam bij een ambtelijke organisatie in het Noorden
  • Je neemt initiatief
  • Je werkt graag samen
  • Je bent flexibel

Interesse?
Stuur een mail naar jannbestuur@gmail.com met wie je bent, wat je doet en waarom je in het bestuur wilt. We zijn ook benieuwd naar de kwaliteiten en vaardigheden de jij meebrengt. Zo kunnen we de taken in het bestuur goed verdelen. Heb je nog een vraag? Mail ons gerust. We zien je reactie graag vóór 21 oktober 2019 tegemoet. Wie weet tot spreeks!