JANN-bestuur 2020

Achter de schermen zijn we al een poosje hard aan het werk, maar bij deze presenteren we onszelf ook graag naar buiten. Maak kennis met het JANN-bestuur 2020, bestaande uit Froukje, Frederieke, Thomas, Malissa, Jochem en Gert-Jan.

In januari is een deel van het JANN-bestuur gewisseld. We hebben afscheid genomen van twee bestuursgenoten en er maar liefst drie voor teruggekregen. Per 2020 bestaat het bestuur van JANN uit een zestal jonge ambtenaren dat op vrijwillige basis met veel enthousiasme tijd en energie steekt in de organisatie van activiteiten en initiatieven.

Voorzitter: Froukje Stuursma, gemeente Súdwest-Fryslân
Secretaris: Frederieke Dokter, gemeente Assen
Penningmeester: Thomas Otterman, gemeente Assen
PR: Malissa Irosemito, gemeente Assen
Externe relaties: Jochem Pennekamp, Green Connections
Externe relaties: Gert-Jan Rodenboog, gemeente Groningen

Lees meer over ons op de bestuurspagina.

Heb je een goed idee en wil je met ons afspreken? Mail jannbestuur@gmail.com.