After summer drinks met JANN op 3 september!

Het JANN-bestuur kijkt ernaar uit om mede jonge ambtenaren uit het Noorden weer in real life te spreken! Dit doen we op het gezellige festivalterras van het Stadslab op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen. Meld je hier aan!

Datum: donderdag 3 september
Tijd: vanaf 17:00u, later aanschuiven mag ook
Locatie: Stadslab Groningen, Suikertuin, voorm. Suikerunieterrein
Hoe: toegang voetgangers/fietsers via Energieweg, toegang auto’s via Suikerlaan.
Kosten: wij betalen de eerste paar drankjes en hapjes. Ben je een grote drinker of eter? Neem dan je pinpas mee.

Vanwege de maatregelen is het nodig om je vooraf even op te geven en te bevestigen dat je gezond bent. En anderhalve meter is beterrr! Ben je op de dag zelf toch niet helemaal fit? Dan vragen we je thuis te blijven. Wees lief en meld je af via jannbestuur@gmail.com. Dan zijn wij ook op de hoogte.

Tot donderdag 3 september!