Excursie Hamburg

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
donderdag 07 april 2016 - vrijdag 08 april 2016
Hele dag

Organisator JANN


Tweedaagse excursie naar… HAMBURG!

Benieuwd naar het politieke systeem in Hamburg? Altijd al eens Duitse jonge ambtenaren willen ontmoeten? Nieuwsgierig hoe het historische Rathaus er van binnen uit ziet? En al veel over die mooie HafenCity gehoord maar nooit echt goed gezien? Ga dan met ons mee!

De reis is bedoeld voor de gehele achterban van JANN en JNG, het jongerennetwerk van de gemeente Groningen. De excursie is op donderdag 7 en vrijdag 8 april. Om alles uit onze reis te halen gaan we donderdag heel vroeg weg en komen vrijdag pas laat weer in Groningen aan. Exacte tijden volgen later nog.

Kosten bedragen € 45,- pp. Dit is inclusief reis, overnachting in een 2-persoons hotelkamer, ontbijt en lunch op de tweede dag. Voor lunch op de eerste dag moet je zelf zorgen. Het avondeten regelen wij maar is wel op eigen kosten. Maar wie wil er nou niet een echt Duits driegangen diner ervaren voor €20,-?!

Geef je uiterlijk maandag 29 februari op via http://goo.gl/forms/7fotr7AXO8, en liefst nog eerder want zo’n bus lijkt aardig groot, maar zit toch snel vol. Na gisteren stromen de aanmeldingen binnen, dus wees er snel bij!

We hopen je te mogen ‘begrüssen’ op 7 april!