JANN snuift cultuur bij: Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
donderdag 03 november 2016
14:30 - 18:30

Locatie
Blokhuispoort Leeuwarden
Blokhuisplein 40
Leeuwarden

Organisator JAFryslân!


JANN snuift cultuur bij: Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018

JA!Fryslan en JANN organiseren een bezoek aan de organisatie van Culturele Hoofdstad 2018 op een bijzondere locatie: de voormalige gevangenis Blokhuispoort.

In 2018 is Leeuwarden, samen met de Maltese hoofdstad Valletta, Culturele hoofdstad van Europa. Een uitzonderlijke prestatie en een mooie kans om Leeuwarden en zelfs heel Friesland op de kaart te zetten. JANN is benieuwd hoe je zo’n prestigieuze titel binnenhaalt en wat er vervolgens bij komt kijken om er in 2018 een spectaculair jaar van te maken. Ook vraagt JANN zich af wat wij als jonge ambtenaren kunnen bijdragen aan een succesvolle culturele hoofdstad.

Ook nieuwsgierig? Kom dan cultuur snuiven in de Blokhuispoort. JA!Fryslan en JANN organiseren een leerzame middag waarbij de we bijzondere kantooromgeving van de organisatie ontdekken. JA!Fryslan, het Jongerennetwerk van de Provincie, daagt ons uit om kritisch mee te denken over de waarde van deze Culturele Hoofdstad-titel voor de toekomst en de omliggende regio.

We sluiten de middag af met een netwerkborrel voor alle Young Professionals die werkzaam zijn in Friesland. Met niet-ambtenaren praten we verder over de kansen die de Culturele Hoofdstad voor ons biedt.

Deelname voor deze middag is gratis. Aanmelden kan via onderstaande link of door te mailen naar jannbestuur@gmail.com .

 

Voor in de agenda:

Donderdag 3 november

15.00 – 18.00 uur

Blokhuispoort te Leeuwarden

Logo Leeuwarden Culturele Hoofdstad

Reserveren

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.