uitnodiging workshop stralend presenteren

Stralend presenteren

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
donderdag 28 oktober 2021
12:30 - 19:00

Organisator JANN


Op 28 oktober organiseert JANN de eerste fysieke activiteit in anderhalf jaar. Tijdens de workshop Stralend Presenteren leer je hoe je een presentatie geeft die mensen boeit. De workshop wordt gegeven door Marije Wielenga, Nederlands kampioen speechen in 2017. Marije heeft zich als doel gesteld om ‘de standaard van saaie zakelijke bedrijfspresentaties te verslaan’ en wil vooral ook laten zien dat een presentatie leuk kan zijn door jezelf te zijn.

Met de workshop Stralend Presenteren leer je een vaardigheid die het verschil kan maken in hoe jij je boodschap overbrengt.  Dus heb jij altijd al willen weten hoe je door je manier van presenteren de aandacht van anderen vast kunt houden? Wil jij iets leren dat je direct kunt toepassen binnen en buiten je werk? En vind je het leuk om andere JANNers weer eens in het echt te zien? Geef je dan op voor deze workshop!

Praktische informatie:

  • Datum: donderdag 28 oktober
  • Tijd: De workshop wordt twee keer georganiseerd. Van 12.30 -14.30 uur en van 15.00 – 17.00 uur. Het programma van de eerste en de tweede workshop is hetzelfde.
  • Kosten: gratis voor JANN leden.
  • Locatie: City Hotel de Jonge in Assen
  • Aan beide workshops kunnen 15 mensen deelnemen. Vol=vol
  • Om 17:00 uur sluiten we de dag af met een borrel.

Aanmelden

Meld je aan voor één van de twee workshoprondes:
Aanmelden voor de workshop van 12.30 – 14.30 uur.
Aanmelden voor de workshop van 15.00 – 17.00 uur.

Meer weten of vragen?

Wil je meer weten over de activiteit neem dan contact op met JANN via jannbestuur@gmail.com. Meer informatie over Marije is te vinden op haar website www.marijewielenga.nl