Voorjaarsevent ism De Jagers (Emmen)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
donderdag 06 juni 2013
12:30 - 17:30

Locatie
Dierenpark Emmen
Hoofdstraat 18
Emmen

Organisator JAGErs Emmen


Investeren in je stad in tijden van bezuinigingen…. hoe doe je dat? Hoe maak je je keuzes? Welke rol is weggelegd voor de (lokale) overheid en hoe werk je samen met je partners? En wat wordt er van jou als ambtenaar verwacht?

JANN organiseert samen met de JAGErs (Jonge Ambtenaren gemeente Emmen) op 6 juni 2013 een middagsymposium met als thema:

‘Stedelijke ontwikkeling ten tijde van crisis: naar de haaien of het beste paard van stal ?’

Het evenement zal op 6 juni ’s middags plaatsvinden in de Dierentuin in Emmen. In 2008 is het besluit genomen om de dierentuin te verplaatsen. Een mooi voorbeeld van gerichte keuzes in samenwerking met partners in de stad. Roel Kwant van de gemeente Emmen zal aan de hand van een maquette uit de doeken doen hoe Emmen er over een aantal jaar uit komt te zien.

Na een korte pauze krijgen we een uniek kijkje achter de schermen in de dierentuin, waarna we de dag inhoudelijk afsluiten met oud-wethouder Karin Dekker van Groningen. Tot het najaar van 2012 heeft zij zich jarenlang ingespannen voor stedelijke ontwikkeling in Groningen, met ambitieuze projecten als de Regiotram en de Zuidelijke ringweg.

Programma

12.30 uur: Ontvangst door Arjen Mewe, gemeentesecretaris Emmen

13.00 uur: Dierentuin Emmen (Roel Kwant)

14.15 uur: Pauze

14.40 uur: Kijkje achter de schermen

15.15 uur: Stedelijke ontwikkeling (Oud-wethouder Karin Dekker)

16.30 uur: Borrel

Graag zien we je op donderdag 6 juni, om 12.30 uur in de Dierentuin Emmen! Een plekje reserveren kan hieronder.

Deelname gratis voor JANN-leden

Als lid van JANN kun je gratis deelnemen ter waarde van €95,-. Je kunt je daarom kosteloos aanmelden via onze site. Tot 14 dagen voor aanvang van het event kun je je gratis afmelden door een e-mail te sturen naar jannbestuur@gmail.com. Daarna wordt 50% in rekening gebracht bij je werkgever. Wanneer je afwezig bent zonder afmelding, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

Reserveren

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.